klik sini kawankawan;)

Monday, December 12, 2011

hai hai hai

Assalammualaikum ;)

hai hai hai...lama sangat I tak jenguk-jenguk blog bersawang ni..just nak share dengan u olls semua tentang life I sekarang.weehooo

first : dah sebulan lebih I kerja.haha..gaji first pown nak abis dah sebab semua bende sekarang dah pakai duit sendiri..parents tak support sangat..sedih :( .

second : sekarang I dah memikul tanggungjawab besar.sebagai pengganti emak kat rumah,sebagai kakak.. huhh :( penatt sangat..I dah rase dah boleh kawen dah sebab pagi-pagi dah kene bangun masak lauk untuk adik-adik..kemas rumah..semua bendelah I buat kat rumah tu since mak I pown busyyyy sangat dan jarang balik.

third : I baru sahaja dapat surat cinta dari UITM..tentang surat temuduga.tapi kenapa crse time I ambik diploma dulu..-.-' bukan I tak nak.tapi banyak sebab kenapa kalau I tak sambung crse ni balik.hii... I kene buat solat istiharah lah macam ni. Better i think carefully before make any decision :) it's about my future life :)

fouth : let's keep savinggg..because i want marry earlier..kahkahkah (gatal) -.-'



think carefully dear :)
tekantekan

2 comments:

ezett said...

akhirnya msg2 decide nk sambung kan....haha...kau nk smbung iD gak keh.....hurmmmm...ak pon apply degree gak...tp mmg x la ID nye...so kau da decide keh???huhuhuhuhuhu

MLSC by Rina Isa said...

PENCINTA FASHIONS / HANDBAGS!
Countdown Sale berlanjutan! Jom temui kami di:
http://mrsladysstylo.blogspot.com/